2015. június 30., kedd

Itt se, ott se...

Avalon club


                                                                         Újra itt.... 

Keresem a helyem a való életben és a 3D világban is. Nem köt le senki,semmi, egyszerűen unok mindent. Kivétel ez alól a gyerekeim velük szeretek lenni, de mégis hiányérzet gyötör. Hétvégén elmentünk strandolni jó kikapcsolódás volt. Volt időm pihenni is kicsit, rendezni a gondolataimat, bár ez veszélyes mert ebből jó sosem szokott kisülni. Most felmásztam 3D-re és csak zenét hallgatok. Barátok,anyusomék itt vannak de mégse jó így. Pasik meg jönnek, keresnek itt is, reálban is, de nem érdekelnek. Szerintem ez már súlyos :) Nem nem vagyok depis, csak elveszett. Vagy nem is tudom. Bár az elveszett világban nem nehéz elveszettnek lenni :)
Nem tagadom virtuális világban is megváltoztak a felállások, helyzetek. Sok az új tag, ami persze nem gond, de a régiek eltűntek. Tudom megszoksz vagy megszöksz...
Hiányoznak a régi barátok, régi csapat. Nem kellene a múltba révednem, de manapság egyre jobban úrrá lesz rajtam. Így ebből kirángatom magam, és beiktatok végre egy valóságos bulit, majd kiderül hogy sikerült. Jó kis tapasztalat szerzés lesz az fix. Senkit se ismerve belemenni az ismeretlenbe. Bár discoban egyedül is lehet táncolni annyira nem gáz. Visszatérve a virtus dologra. Nemrég eljegyzési buli volt az elveszettben. Igen, igen itt is vannak ilyenek. Sőt nemsokára esküvő is lesz. Az a mák, hogy itt még nincs virtuális gyerek, mert úgy hiszem sok 3D gyerek rohangálna fent.  :D
Pláne akik arra mennek hogy kiket tud megkapni egy numerára. Sokban hasonlít az élethez amit nap mint nap élünk. Bár az ember egy ideig megtudja magát játszani, de interneten is kijön az igazi énje. Idő kérdése. Az más kérdés hogy előnyére vagy hátrányára.
Nemsokára jön a beígért élménybeszámoló egyik kedves barátomtól, aki leírja ő hogy élte/éli át a 3D-s világot és kőkemény életet.
Addig is legyetek rosszak, hisz a jókkal úgyis kicsesznek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérdések, észrevételek

Név

E-mail *

Üzenet *