2015. június 23., kedd

Kalózkodunk apusommal

Összecsaptak fejem fölött a hullámok, így elmentem kalózhajóra kalózkodni vagy mi :)
Bár sajnos nem a valós életben voltam, hanem a virtuális világban. Igaz,régebben láttam kalózhajót Spanyolország déli részén, egy gyönyörű tengerparti kisvároskájának a kikötőjében. Gyönyörű hely volt és a tengerpart, naplemente valami csodás látvány. Lányommal akkor sok kagylót gyűjtöttünk és nagyokat sétáltunk. Szóval csak messziről láttam a kalózhajót, felmenni már nem volt merszem, de a barátnőm még le is fényképezte :)
3D-n már bátrabb az emberlánya pláne, hogy tudja ha vízbe esik nem fullad meg. Nagy előny azért :)
Kis kitérő.... :)
Hát ez családi ökörség,akarom mondani örökség, így apusommal kalózkodtunk egy jót. Később anyusom is csatlakozott hozzánk meg még jó sokan. Nah ne örüljetek nem az igazi őseim.
Öööö..........hogy is fejezzem ki magam. Ők a virtuális világban a "szüleim". Örökbefogadás is megy ezerrel :)
Fergeteges bulit csinált a Dj, kinek a nevét még homály fedi, míg nem engedélyezi, hogy publikálhassam ki is lenne ő. Jó régóta űzi ezt az ipart. (itt gondolom már leesett akik figyeltek, hogy a fentebb említett DJ alias apusom. :)

Szerencsénkre a kalóz kapitány rumot szagolt ki, és elment megszerezni magának azt. Hátrahagyva a legénységet nem tudták mitévők legyenek, így mi támadtunk, foglaltunk és buliztunk.
Sokan is voltunk, ment is a móka, mindenki jól érezte magát. Voltak akik zenét is kértek a Dj-től és ő maradéktalanul teljesítette a zenei kéréseket. Játszottunk..15 ray értékben voltak kvíz kérdések, és egy szerencsés megnyerte a meglepi 5 rayt is. Voltak vállalkozó kedvű srácok is, akik fizettek volna azért, hogy felsubickolhatják a fedélzetet a nagy buli után. Inkább hátra hagytuk a takarítóknak, elvégre nem vehetjük el a munkájukat :)
Buli végeztével mindenki tovább ment a dolgára. Személy szerint én a kedvenc zabymba mentem, ha lehet így mondanom még...
Utána meg ide, hogy megosszam a friss élményeket, veletek, kik olvastok engem, vaaaagy ha mégsem akkor is jó leírni :)

Szorgos mindennapokban jól is esik az ágyban pihenve, de mégis jó társaságban,remek DJ-vel, zenékkel, kicsit kikapcsolni. Azért vigyázni kell ne szippantson be a virtuális világ és élni a valós életet.
Szóval ha nem láttok naponta bejegyzést, akkor azt jelenti, hogy épp a gyerekeimmel szedjük szét a lakást, vagy épp a strandon süttetjük a pocinkat.
                                                                         
                                                                           



Elveszett Világ, Black Pearl
U.I: Itt épp közrefogtuk a DJ-t. :)







                                                                      Szép éjjelt. 





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérdések, észrevételek

Név

E-mail *

Üzenet *